Για δεινόσαυρους που χρόνια τώρα κατατρώνε τις σάρκες δημοτών και θέτουν ξανά υποψηφιότητα χωρίς ντροπή, έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Ελ. Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός στην κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ευόσμου. «Θράσος αποτελεί αυτό ακριβώς, η έλλειψη ντροπής, η αδυναμία συνειδητοποίησης ότι επι χρόνια κάποιοι σταθήκανε ανεπαρκείς, νοθροί και βολλεμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου, μίλησε για την απόφαση που πήρε να ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά αλλά και τις αντιδράσεις που υπήρχαν. «Όταν πριν από 5 μήνες περίπου ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα ως δήμαρχος, η είδηση αυτή αιφνιδίασε πολλούς και τάραξε τα στάσιμα νερά της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου ανακυκλώνονται εδώ και χρόνια τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιες καταστάσεις».

Δεν δίστασε να απαντήσει σε δημοσιεύματα που κυκλοφορούν από συγκεκριμένα μέσα και που τα αναμεταδίδουν άλλοι υποψήφιοι, για το πως θα συνδυάσει την ιατρική του ιδιότητα με τον δήμο. «Εσείς πως καταφέρατε να συνδυάσετε τόσα χρόνια το λογιστικό σας γραφείο με τις υποχρεώσεις στο δήμο κ.Καμαρινέ; Είσαστε άραγε πιο έξυπνος και πιο ικανός από εμένα; Και αλήθεια δεν σκέφτεστε την πιθανότητα να σας ρωτήσω κι εγώ ποιοι κρύβονται πίσω σας και κινούν τα νήματα για τη μανιώδη κούρσα σας προς την εξουσία;Φτάνει πια κ.Καμαρινέ. Κανείς δεν τρώει κουτόχορτο και ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του!» είπε από το βήμα.

«Εμείς φιλοδοξούμε να γυρίσουμε σελίδα για τον τόπο και θα εργαστούμε σκληρά για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν θα σας παραμυθιάσουμε λέγοντας ότι ξεκινάμε από την αρχή. Ο κ.Καμαρινός δεν δίστασε να κάνει κάτι τέτοιο προσπαθώντας να παραγράψει με ένα σύνθημα τα πολλά χρόνια που διετέλεσε σε διοικητικές θέσεις, παρουσιάζοντας ανύπαρκτα έργα και φέροντας τεράστια ευθύνη για την κατάντια του τόπου. Εμείς δεν ξεκινάμε από την αρχή. Ξεκινάμε από το τέλος. Από το τέλος της παρακμής του τόπου, από το τέλος της κοροϊδίας των πολιτών, το τέλος όλων αυτών που ταλανίζουν τον δήμο μας λόγω απραξίας, ολιγορίας ή συμφέροντος κάποιων. Θα έπρεπε να ντρέπεστε κ.Καμαρινέ να χρησιμοποιείτε αυτό το σύνθημα.Αλλά μάλλον η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας, αφού κυκλοφορείτε παντού το ψεύδος ότι η “ΝΕΑ ΠΝΟΗ” εκπροσωπεί ένα συγκεκριμένο κομματικό χώρο, ενώ ήμαστε αδέσμευτοι και ακομμάτιστοι. Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας από τη στιγμή που καθώς δεν έχετε τίποτε άλλο να μου προσάψετε με πολεμάτε διαδίδοντας παντού ότι δεν θα μπορέσω να συνδυάσω το ιατρικό μου επάγγελμα με τα δημαρχικά καθήκοντα, ότι θα φανώ ανεπαρκής γιατί χρειάζονται τάχα 40 ώρες την ημέρα για να αφιερώνω στο δήμο» ήταν η απάντησή του.

«Και εγώ και οι συνεργάτες μου θα κυκλοφορούμε ανάμεσά σας και την επόμενη μέρα. Δεν θα βολευτούμε πίσω από ένα γραφείο, θα σας κοιτάμε στα μάτια και θα αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά σας. Δεν διστάζουμε, δεν φοβόμαστε, δεν υποσχόμαστε, δεν παρακαλούμε κανέναν. Έχουμε γόνιμα μυαλά που γεννούν ιδέες. Έχουμε αγνή ψυχή που δεν κρύβει σκοπιμότητες και χέρια καθαρά που θα κάνουν τις ιδέες μας πραγματικότητα. Στεκόμαστε περήφανα μπροστά σας και ζητούμε να μας δώσετε τη δυνατότητας να πράξουμε έργα για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σας θέλουμε συμπαραστάτες και βοηθούς, είτε μας τιμήσετε με την ψήφο σας, είτε όχι» σημείωσε.

Το πρόγραμμα της Νέας Πνοής

«

Στον τόπο μας που θα έπρεπε με δυναμικό 17.500 μαθητών να υπάρχουν επαρκή και σωστά σχολικά κτίρια, αντ’ αυτού υπάρχουν το 25ο Δημοτικό Σχολείο άνωθεν του Περιφερειακού που στεγάζεται σε παραπήγματα Kibo. Το 24ο Δημοτικό Σχολείο που στεγάζεται πρόχειρα στην αυλή του Δημοτικού Γυμναστηρίου, το 4ο Λύκειο και το 7ο Γυμνάσιο που παραμένουν απραγματοποίητα στα χαρτιά και πολλά νηπειαγωγία που λειτουργούν διπλοβάρδια. Υπάρχει ακόμη εκείνο το τρισάθλιο αχούρι ΕΕΕΚ που στοιβάζει παιδιά με ειδικές ανάγκες σε τριτοκοσμικού τύπου αίθουσες και κινδυνεύει να κλείσει με εισαγγελική παρέμβαση. Υπάρχουν ακόμη σχολικά κτίρια με φθορές, με στενότητα χώρου, με βασικές ελλείψεις που δυσχαιρένουν την καθημερινότητα των παιδιών.

Εμείς στη ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε στην άμεση κατασκευή σύγχρονων σχολικών συγκροτημάτων, να συντηρήσουμε και να αναβαθμίσουμε σωστά τα ήδη υπάρχοντα σχολικά κτίρια. Γιατί τα παιδιά μας αξίζουν κάτι καλύτερο και δεν επιτρέπεται να στερούνται όλων των ανέσεων για τη μόρφωση και την ανάπτυξή τους. Σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς, θα έχουμε πάντα ανοιχτά μάτια και αυτιά και θα επιλύουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

Κοινωνικά φροντιστήρια για παιδιά με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα, σχολές γονέων, προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής-ρομποτικής-καλών τεχνών για τους μαθητές, εκστρατείες ενημέρωσης για το θέμα της σχολικής βίας, ενίσχυση των θεσμών δια βίου μάθησης και 2ης ευκαιρίας είναι μέσα στα σχέδιά μας. Προτεραιότητα θα δοθεί στην άμεση μεταστέγαση του ΕΕΕΚ σε ένα σωστά διαμορφωμένο και άνετο κτίριο που θα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες των ΑΜΕΑ αγωνιστών που δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, αλλά ήρωες της ζωής που δικαιούνται την αγάπη και υποστήριξή μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα ιδρυθούν πολυδύναμα σχολεία ειδικής αγωγής και ιατροπαιδαγωγικό κέντρο στελεχομένο με όλες τις απαραίτητες ειδικότητες.

Με σκοπό τη συνεχή πνευματική καλλιέργεια των παιδιών μας θα εξασφαλίσουμε δωρεάν πολιτιστικές εξορμήσεις και θεατρικές παραστάσεις συνεργαζόμενοι με ανάλογους φορείς.

Στο καυτό θέμα της υγείας τώρα, πολλά πρέπει να γίνουν στον τόπο ώστε να εξασφαλίσουμε σωστές συνθήκες σε αυτόν τον τομέα:

 • Να στελεχωθεί πλήρως το Κέντρο Υγείας Ευόσμου με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και να εξοπλιστεί πλήρως με διαγνωστικά μηχανήματα.
 • Να λειτουργήσει εύρυθμα το κοινωνικό ιατρείο εξασφαλίζοντας μηχανοργάνωση με το κοινωνικό φαρμακείο. Έτσι, ο εκάστοτε ιατρός θα γνωρίζει τι διαθέτει θεραπευτικά για να χορηγήσει στους ανασφάλιστους ασθενείς.
 • Να υπάρχουν μόνιμα σταθμευμένα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και τοποθετημένοι απινιδωτές σε κεντρικά σημεία του δήμου, άμεσα διαθέσιμα στους κατοίκους σε περίπτωση επείγοντος.
 • Να θεσπιστούν προγράμματα προληπτικής ιατρικής σε σχολεία και άλλους φορείς.
 • Να ενισχυθεί ο θεσμός «βοήθεια στο σπίτι», όχι μόνο προς την κατεύθυνση των νοσηλευτικών υπηρεσιών φροντίδας.
 • Να λειτουργήσει μονάδα ψυχικής υγείας για τους κατοίκους και να επαναλειτουργήσουν τα δημοτικά φυσιοθεραπευτήρια.
 • Να υπάρξει άμεση υποστήριξη και συνεργασία του δήμου με ειδικές εθελοντικές ομάδες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών που θα διοργανώνουν εκστρατείες ενημέρωσης των κατοίκων για θέματα πρώτων βοηθειών και θα προστρέχουν σε βοήθεια σε περίπτωση φυσικών καταστροφών.

Ένα άλλο τεράστιο θέμα που ταλαιπωρεί το δήμο ΕΕΚ για πολλά χρόνια, αλλά τελευταία επανήλθε στο προσκήνιο είναι το θέμα της δυσοσμίας και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης. Δεν είναι μόνο η ατμόσφαιρα πνιγερή, αλλά είναι και οι ρύποι ζημιογόνοι και πρόξενοι πολλών αναπνευστικών κυρίως συμπτωμάτων στους κατοίκους. Πορίσματα ερευνών του ΑΠΘ πρόσφατα ανακοινώθηκαν στην περιφέρεια και αναμένουμε τη λήψη διορθωτικών μέτρων από τις εγκαταστάσεις που ενοχοποιήθηκαν. Ειδάλλως θα επιβληθούν κυρώσεις που προβλέπει η νομοθεσία, γιατί εδώ πρόκειται για την υγεία τη δική μας και των παιδιών μας.

Οι όποιες χορηγίες δεν αρκούν να μας βουλώσουν το στόμα και πρέπει να βροντοφωνάξουμε τη διαμαρτυρία μας δυνατά. Ευελπιστούμε στη συμμόρφωση και τη συνεργασία των αρμόδιων φορέων και σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε σταθμούς μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε κεντρικά σημεία του δήμου. Όμως οι δημότες δεν απαιτούν μόνο καθαρότερο αέρα να αναπνέουν, απαιτούν και ένα ομορφότερο χωροταξικό περιβάλλον όπου θα μπορούν να ζουν μια όμορφη καθημερινότητα. Δεν πρέπει να αντικρίζει κανείς καθημερινά αποκαρδιωτικές εικόνες:

Ξεραμένα πάρκα και παρτέρια, λιγοστές έως ανύπαρκτες παιδικές χαρές, κακό ή ελλειπή φωτισμό των γειτονιών, ξεχαρβαλωμένα πλακόστρωτα και πεζοδρόμια, ανώμαλα οδοστρώματα με ανεπαρκή συστήματα παροχέτευσης των ομβρίων υδάτων, ξεχειλισμένους κάδους και βρώμικες οδούς, μποτιλιαρισμένους δρόμους.

 

 

Σε έναν τόσο πολυπληθή δήμο το έτος 2019 θα έπρεπε όλα αυτά να μην υπάρχουν. Δεσμευόμαστε υπεύθυνα για:

 • Την ανάπλαση των ξεχασμένων πάρκων και παιδικών χαρών και τη δημιουργία νέων.
 • Τη σωστή συντήρηση των χώρων πρασίνου στις γειτονιές.
 • Την κάλυψη των αναγκών σε φωτισμό παντού και αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με λαμπτήρες LED για εξοικονόμηση πόρων.
 • Τη συχνή αποκομιδή των απορριμάτων και το τακτικό πλύσιμο κάδων και οδών σε κάθε γειτονιά εξασφαλίζοντας επαρκή στόλο οχημάτων και ανθρώπινο δυναμικό.

Θα ενισχυθούν επίσης τα προγράμματα ανακύκλωσης με ειδικούς μπλε κάδους, δημιουργία πρασίνων σημείων και συλλογή στην πηγή των βιοαποβλήτων.

Θα καθαριστούν και θα διευθετηθούν τα ρέματα που επηρεάζουν την ποιότητα ζωής των διπλανών κατοίκων, κυρίως στις ξεχασμένες περιοχές της Διαλογής, του οικισμού άνωθεν της Περιφερειακής οδού και της Νέας Πολιτείας. Θα απομακρυνθούν οι πυλώνες της ΔΕΗ από τον αστικό ιστό και θα δημιουργηθούν επαρκείς και σωστές πεζογέφυρες στην Περιφερειακή οδό για ασφαλή διέλευση των κατοίκων. Θα αντικατασταθούν τα κατεστραμένα πλακίδια σε πεζοδρόμια και πλατείες, θα διαφυλαχθούν οι διαβάσεις και ράμπες πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία ή των βρεφικών αμαξιδίων. Θα ανακατασκευαστούν οι κεντρικές πλατείες και πεζόδρομοι του Ευόσμου και του Κορδελιού με την εκπόνηση ειδικών μελετών. Οι όποιες δυσλειτουργίες θα διορθωθούν εις όφελος των ήδη υπαρχόντων μαγαζιών που θα πρέπει όμως με τη σειρά τους να σεβαστούν την καθημερινότητα των δημοτών με την εντός ορίων ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων τους.

Με συγκοινωνιολογικές μελέτες θα επιλυθεί και το έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα του δήμου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα νέες θέσεις πάρκινγκ στις περισσότερες γειτονιές αναβιώνοντας το υπόγειο πάρκινγκ του Ελευθερίου Κορδελιού που χρόνια τώρα παραμένει αδικαιολόγητα κλειστό και δημιουργώντας ένα τριόροφο υπόγειο πάρκινγκ εδώ, πλησίον του ναού του Ευαγγελισμού στο κέντρο του Ευόσμου με χώρο πρασίνου και αναψυχής ύπερθεν αυτό.

Κυκλικοί κόμβοι ή φανάρια σε επικίνδυνες διασταυρώσεις πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Επίσης εξυπακούεται η εξασφάλιση σωστών οδοστρωμάτων και όχι κοροϊδευτική κατασκευή των μπαλωμάτων της ασφάλτου κατά τις προεκλογικές μέρες. Πολλή δουλειά στο θέμα του αστικού περιβάλλοντος πρέπει να γίνει στη διαμόρφωση της περιοχής άνωθεν του Περιφερειακού που αναπτύσσεται ολοένα και περισσότερο υποδεχόμενη νεαρά ζευγάρια και οικογένειες. Οι κάτοικοι εκεί απαιτούν με όλο τους το δίκιο τη μεταφορά του τερματικού σταθμού του ΟΑΣΘ στην περιοχή τους, ούτως ώστε να μπορούν κι αυτοί να εξυπηρετούνται ανεμπόδιστα. Σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ θα φροντίσουμε γι’αυτό, καθώς και για την αύξηση των δρομολογίων και των στάσεων σε όλο το δήμο μας.

Η αφισορρύπανση θα αντιμετωπιστεί με τοποθέτηση ειδικών μεταλλικών πλαισίων σε συγκεκριμένους χώρους και τα αδέσποτα ζώα θα φροντιστούν, θα καταγραφούν και θα εμβολιαστούν με λειτουργία ειδικών χώρων περίθαλψης, προσωρινής διαμονής και επανένταξης.

Σε έναν δήμο που πρέπει να έχει ανθρώπινη ταυτότητα είναι απαραίτητη μια δίκαιη κοινωνική πολιτική:

 • Με ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου
 • Με θέσπιση κοινωνικών συσσιτίων
 • Με στήριξη των μονογονεϊκών οικογενειών και των κακοποιημένων γυναικών
 • Με γραφεία καταπολέμησης της ανεργείας που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας σε τοπικές επιχειρήσεις
 • Με σωστή αστυνόμευση των γειτονιών του δήμου, με συνεργασία δημοτικής και ελληνικής αστυνομίας

Η κατασκευή επαρκών παιδικών, βρεφονηπειακών σταθμών και ΚΔΑΠ είναι βασική συνθήκη και αυτόματη υποχρέωση της όποιας δημοτικής αρχής για να μπορούν οι εργαζόμενοι γονείς να αφήνουν τα παιδιά τους με ασφάλεια και σιγουριά.

Προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της γραφειοκρατείας σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου θα δίνεται η δυνατότητα στους δημότες να υποβάλλουν αιτήσεις και υποδείξεις, να παρακολουθούν την πορεία των αιτημάτων τους και να εξυπηρετούνται μέσω διαδικτύου για την χορήγηση κάποιων πιστοποιητικών. Με άλλη ηλεκτρονική εφαρμογή σε κινητά και υπολογιστές θα μπορεί επίσης κάποιος ανά πάσα στιγμή να λαμβάνει πληροφορίες πραγματικού χρόνου για το δήμο μας(η πόλη στο κινητό σου). Σε αυτή την εφαρμογή θα μπορούν δωρεάν να διαφημιστούν όλοι οι επαγγελματίες του δήμου, οι οποίοι θα ωφεληθούν περαιτέρω με τη δημιουργία κάρτας δημότη. Η κάρτα αυτή, όχι μόνο για εμπορική, αλλά και για ιατρική, πολιτιστική και αθλητική χρήση θα εξασφαλίζει προνομιακές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση σε συμβεβλημένες τοπικές και μη επιχειρήσεις και ιδρύματα.

Η τοπική αγορά θα ενισχυθεί με σωστά έργα υποδομής που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των πολιτών και θα ομορφύνουν τον περιβάλλοντα χώρο. Σε συνεργασία με εμπορικούς συλλόγους θα διοργανωθούν επίσης φεστιβάλ προβολής των τοπικών επιχειρήσεων. Τα φεστιβάλ όμως και οι τοπικές εκδηλώσεις που έχουμε σκοπό να παρουσιάζουμε θα είναι και η ευκαιρία των δημοτών να γνωρίσουν το σημαντικό πολιτιστικό έργο που παράγουν οι δεκάδες σύλλογοι της περιοχής μας. Λαογραφικοί, χορευτικοί, μουσικοί και θεατρικοί σύλλογοι και ομάδες που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια του δήμου μας θα μας βρουν αρωγούς, όχι μόνο στη στέγασή τους, αλλά και στη διάθεση χώρων όπου θα διοργανώνουν τις εκδηλώσεις τους.

Πέρα από το Πολιτιστικό Κέντρο της Μ. Αλεξάνδρου στον Εύοσμο όπου πρέπει να ενισχυθούν περαιτέρω τα πολιτιστικά δρώμενα, υπάρχει και ένα κτίριο κόσμημα πραγματικό στην οδό Μοναστηρίου που εδώ και 5 χρόνια μένει αδικαιολόγητα κλειστό. Το Πολιτιστικό Κέντρο Κορδελιού μένει αναξιοποίητο λόγω αδιαφορίας και αδράνειας της τωρινής διοίκησης.

Την ίδια αδιαφορία πληρώνει οικτρά και το γήπεδο-κολυμβητήριο άνωθεν του Περιφερειακού που χρόνια τώρα χάσκει ημιτελές και ανενεργό την ίδια στιγμή που πολλοί δημότες αναγκάζονται να πάνε τα παιδιά τους σε άλλες περιοχές της Θεσσαλονίκης για να αθληθούν. Εμείς, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του αθλητισμού για τον τόπο μας, θα στηρίξουμε τα πολλά αθλητικά σωματεία και ομάδες εξασφαλίζοντας σωστές συνθήκες στέγασης και καινούρια κτίρια, διοργανώνοντας τουρνουά, ενισχύοντας τις δράσεις τους και προβάλλοντας το έργο τους.

Ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνουμε στη νεολαία μας που ευελπιστούμε ότι με τον ενθουσιασμό που τη διακρίνει θα συμμετέχει σε ποικίλες δραστηριότητες του δήμου δημιουργώντας μητρώο εθελοντών. Εθελοντές που θα στελεχώσουν φεστιβάλ, εξορμήσεις για οικολογικές δραστηριότητες, δενδροφυτεύσεις, καθαρισμό και αναβάθμιση περιοχών.

Αυτή τη ζωντανή νεολαία οφείλουμε να βοηθήσουμε με γραφεία επαγγελματικού προσανατολισμού και αντιμετώπισης της ανεργείας. Αυτή την ανήσυχη νεολαία θα τονώσουμε με επαναλειτουργία του κέντρου πληροφόρησης νέων που θα διοργανώνει επιμορφωτικά προγράμματα και σεμινάρια και θα τους καλύπτει συμβουλευτικά σε ό,τι θέμα χρειαστούν. Αυτή τη δραστήρια νεολαία θα τρελάνουμε παρέχοντας ελεύθερο Wi-Fi σε όλη την έκταση του δήμου, γιατί να μη ξεχνάμε το ίντερνετ είναι δικαίωμα.

Αλλά μη λυσμονήσουμε την Τρίτη ηλικία, τους παλαίμαχους της ζωής. Θα τους στηρίξουμε εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες στέγασης στα ΚΑΠΗ, ενεργοποιώντας τους με άμεση συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και ενισχύοντας προγράμματα άθλησης, ψυχαγωγίας, βοήθειας στο σπίτι και τις κοινωνικές τους δραστηριότητες. Φιλοδοξία μας είναι επίσης η ηλεκτρονική καταγραφή πολλών ιστοριών ζωής από γέροντες που έζησαν προσφυγές, πολέμους και ξεριζωμούς, δημιουργώντας μια αρχειοθήκη μνήμης και παράδοσης.

Τα σχέδιά μας είναι μεγαλεπίβολα αλλά όχι ουτοπικά. Το φορτίο που καλούμαστε να επωμιστούμε είναι βαρύ, αλλά όχι δυσβάστακτο. Εμείς δεν θα χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία τη γραφειοκρατία και τις δυσκινησίες του κρατικού μηχανισμού. Εμείς δεν θα προχωρήσουμε σε πρόχειρες ασφαλτοστρώσεις και άλλα έργα βιτρίνας τις προεκλογικές μέρες εμπαίζοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών. Εμείς δεν θα στερήσουμε το δήμο από προνόμια που δικαιωματικά του ανήκουν επειδή βολευτήκαμε αναπαυτικά στα γραφεία μας και δεν ενδιαφερθήκαμε να εκπονήσουμε τις απαραίτητες μελέτες για χρηματοδοτικά προγράμματα ΕΣΠΑ και εγχώρια.

Αυτά αρέσκεται να τα κάνει ο κ.Σούλας, ο τωρινός δήμαρχος και οι συνεργάτες του»