Με τον συνδυασμό του Κλεάνθη Μανδαλιανού, «Νέα Πνοή», είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου ο Χαρίσιος (Χάρης) Δημόπουλος.

Ο Χάρης Δημόπουλος είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, σημερινού Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ. Επίσης είναι μέλος του Oικονομικού Eπιμελητηρίου Ελλάδας, κάτοχος άδειας Λογιστού – Φοροτεχνικού Α’ τάξης από το 2000, μέλος της ΕΕΔΕ από το 2007 και παραδίδει σεμινάρια για στελέχη επιχειρήσεων.

Έως πρόσφατα εργαζόταν ως Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία της χώρας και παράλληλα ήταν αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της. Μάλιστα, ήταν νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας στο Σύνδεσμο Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος και στον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος. Ασχολείται με τον Πολιτισμό, όντας ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Μουσικό Πολιτιστικό Εργαστήριο Ευόσμου», ενώ ζωγραφίζει και ασχολείται με την αγιογραφία, καθώς έχει και συμμετάσχει ήδη σε δυο ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής – αγιογραφίας. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Μωυσιάδου και πατέρας δυο παιδιών, της Ευμορφίας, πτυχιούχου της σχολής Νηπιαγωγών Θεσσαλονίκης και του Γιώργου, πτυχιούχου αρχιτεκτονικής της Κοπεγχάγη.

Ζητώντας αλλαγή σελίδας στον δήμο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, ο Χάρης Δημόπουλος αποφάσισε να είναι υποψήφιος ώστε να προσπαθήσει να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. «Σε λίγες ημέρες θα αποφασίσουμε εάν θα συνεχίσουμε με τους ίδιους πολιτικούς που κυριαρχούν στα δημοτικά δρώμενα του δήμου μας για δεκαετίες ή θα αποφασίσουμε να αλλάξουμε σελίδα, να διακοπεί η σχέση με το παλιό και να αναδειχθεί η δικιά μας νέα καθαρή πρόταση» σημειώνει ο κ. Δημόπουλος. Αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, καθώς πιστεύει ότι «η ηθική ακεραιότητα του υποψήφιου δημάρχου, ο τίμιος χαρακτήρας του και η επιστημοσύνη του είναι εγγύηση για την επιτυχή επόμενη μέρα, πόσο μάλλον εάν αυτό συνδυαστεί με την ποιότητα του χαρακτήρα και τα βιογραφικά των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων, οι οποίοι, κατά κύριο λόγο, κατέρχονται για πρώτη φορά στην πολιτική».

«Θέλω έναν δήμο ανοιχτό για στους δημότες και παράλληλα εξυπηρετικό και αποτελεσματικό στην επίλυση των προβλημάτων τους» τονίζει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις άμεσες αλλαγές που έχει ανάγκη ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου. «Ελπίζω σε αυτές τις δημοτικές εκλογές να ψηφίσουν οι δημότες αυτόν που θα κάνει την δουλειά και όχι το ρουσφέτι!» αναφέρει ως ευχή για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.