Εντός τον επόμενων δυο μηνών αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στον αγωγό ύδρευσης στο πάρκο ” bypass” στην οδό Αντώνη Τρίστη. Ένα πάρκο σημείο αναφοράς για το πράσινο και τον αθλητισμό αλλά και μία όμορφη βιτρίνα του δήμου μας καθώς βρίσκεται ακριβώς στη Βόρεια είσοδο του Ευόσμου.

Εξαιτίας εργασιών από την Εγνατία Οδό Α.Ε. στον περιφερειακό είχαν προκληθεί εκτεταμένες ζημιές στον αγωγό, με αποτέλεσμα να μην ποτίζεται το πάρκο επαρκώς εδώ και αρκετό καιρό και μεγάλο μέρος να έχει ξεραθεί.

Σε σημερινή συνάντηση που είχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Χρήστος Δεμερτζής και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Νέστορας Λαφαζανίδης με υπεύθυνους από την εταιρεία συζητήθηκε το θέμα και άμεσα θα υπάρχουν επεμβάσεις. Εκ μέρους της Εγνατίας Οδού Α.Ε. δεσμεύτηκαν πως το πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα, μέσα στους επόμενους μήνες.

Η εταιρεία διαβεβαίωσε ότι θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποκατάστασης σε οποιαδήποτε βλάβη έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα λόγω των έργων και επίσης ο φωτισμός σε όσα κομμάτια δεν έχει γίνει ακόμα μέχρι την ολοκληρώση του έργου.