«Με ρίξανε κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε και να με χτυπάνε. Κλωτσιές στο σαγόνι, κλωτσιές στα πόδια» αναφέρει για την επεισοδιακή νύχτα που έζησε το Σάββατο η 50χρονη γυναίκα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ίδια, δυο άντρες την πλησίασαν όταν πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στην οδό Ειρήνης. «Όρμησαν και οι δυο πάνω μου, με ρίξανε κάτω» αναφέρει το θύμα στο Ekmag. Οι δράστες κατάφεραν να σκίσουν την σακούλα που κρατούσε η 50χρονη και πήραν το κινητό και το πορτοφόλι της.

Όταν οι δράστες άρχισαν να τρέχουν, η γυναίκα φώναξε βοήθεια και στο σημείο βρέθηκαν ο άντρας και ο γιος της. «Κατέβηκαν κάτω αμέσως. Εκείνη την ώρα έφευγαν αυτοί (οι δράστες)» λέει η 50χρονη «ο γιος μου τον κυνηγάει και τον πιάνει. Πάει και ο πατέρας του κοντά και τον έχουν και οι δυο ακινητοποιημένο».

Οι ληστές όμως αποδείχθηκαν αδίστακτοι, καθώς οι δυο συνεργοί του δράστη που είχε ακινητοποιηθεί, χτύπησαν με το αυτοκίνητο τον πατέρα και γιο. «Έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πάει στον άντρα και στον γιο μου και στον ληστή που κρατούσαν» εξιστορεί.

Ο άντρας της 50χρονης χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ ο γιος της στην μέση. Ο άντρας της γυναίκας νοσηλεύεται προληπτικά με διάσειση σε νοσοκομείο.

Τελικά, οι δράστες δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το πορτοφόλι της γυναίκας, καθώς τους έπεσε κατά την διάρκεια του περιστατικού.

Δείτε όλα όσα είπε το θύμα στο EKMAG.GR